Boswell-Bèta

Aansluitprogramma's voor het hoger onderwijs

Informatie Corona Virus (COVID-19)

CLICK HERE FOR THIS MESSAGE IN ENGLISH

Update: 4 februari 2021

Op dit moment geldt een nationale lock-down. Van de cursussen die in februari beginnen zijn de eerste bijeenkomsten daarom online. Je ontvangt enige dagen voor de start van de cursus bericht met de gegevens van het online platform.

Datum: 20 oktober 2020

COVID19

Nu de situatie in Nederland weer is verslechterd heeft de overheid nieuwe maatregelen genomen. Dit heeft vooralsnog nog geen gevolgen voor het huidige onderwijs en de komende examens.

Ons doel blijft dat zoveel mogelijk studenten hun cursus kunnen afronden en/of examen kunnen afleggen vóór de deadline van de vervolgopleiding. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD Utrecht.

Veel van de lopende cursussen hebben nu online en klassikale parallelgroepen. Je kan dan zelf kiezen wat voor jou de beste situatie is. Volg je klassikaal onderwijs en moet je in isolatie, dan stap je tijdelijk over naar de online parallelgroep. Voor een beperkt aantal cursussen blijft het onderwijs bewust alleen klassikaal.

Het gebouw is heringericht rekening houdend met de 1.5m-richtlijnen en de kantine is voor publiek gesloten. Het dragen van een mondkapje in de algemene ruimten zoals de gangen is verplicht. In het lokaal, terwijl je aan een tafel zit, mag het mondkapje af. Het is mogelijk om met de auto te komen. Je kunt gratis parkeren bij het gebouw.

Let op: indien de situatie klassikaal onderwijs niet langer toelaat dan kan het zijn dat de cursus online wordt afgemaakt. Het examen wordt in dat geval nog steeds in Utrecht afgenomen.

Kijk voor de dagelijkse updates op de website van het RIVM.

Ook bij ons gelden de algemene richtlijnen:

  • Was geregeld je handen bij één van de waspunten en vermijd onnodig contact.
  • Ben je ziek of heb je symptomen, kom dan niet naar het gebouw. Worden de klachten erger neem dan telefonisch contact op met je huisarts. Neem bij klachten ook contact op met de coördinator via het algemene e-mailadres of via de elektronische leeromgeving.
  • Kom je net terug uit een risico-gebied, kijk dan op de website van het RIVM of er aanvullende maatregelen nodig zijn.

Mocht de situatie weer veranderen dan zullen we ons beleid hierop aanpassen.

Copyright © 2012 – 2021 Boswell-Bèta / Zélide, KvK 53132343