Profielaanvulling: het James Boswell 7vwo-programma

Heb je eindelijk een leuke studie uitgekozen, voldoet je profiel niet aan de toelatingseisen... Geen nood, bij ons haal je de benodigde vakken gewoon in! Hoef je maar één vak in te halen, klik dan links op het betreffende vak voor meer informatie.

Heb je meerdere vakken nodig, dan volg je in één jaar tijd de vakken van het profiel Natuur en Gezondheid. We noemen dat 7vwo.

7vwo omvat de James Boswell cursussen wiskunde A of B, natuurkunde, scheikunde en biologie. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de vakken te volgen die je nog moet inhalen. Nadat je de profielaanvulling succesvol hebt afgerond, kun je je inschrijven voor de opleiding van je keuze. Hieronder lees je meer over 7vwo.

Hoe ga je te werk?
Aan de hand van het open cursusaanbod kun je cursussen combineren en zo je eigen pakket samenstellen. Houd hierbij rekening met het volgende:

  • De jaarcursussen natuurkunde en scheikunde combineren is een aanbevolen optie.
  • Twee semestercursussen tegelijk volgen wordt als zwaar ervaren.
  • We raden je ernstig af twee zomercursussen tegelijk te volgen.

We hebben drie voorbeelden samengesteld:

open

open

open

Kosten
Je betaalt per cursus waarvoor je je inschrijft.

Inschrijven
Kies de best passende profielaanvulling en noteer de bijbehorende cursussen. Klik op één van de genoemde cursussen, kies onderaan de juiste cursus en vul het inschrijfformulier in.

Examens en toelatingseisen tot de vervolgopleidingen
Kijk hiervoor op de pagina met exameninformatie.
Het is verstandig om, voordat je aan een 7vwo-programma begint, dit af te stemmen met de studieadviseur van je vervolgopleiding of het admissions office van de universiteit.

Meer informatie
Voor meer informatie over het 7vwo-programma of alternatieve programma's kun je het beste contact opnemen. Vermeld bij je vragen zo duidelijk mogelijk om welke vervolgopleiding het gaat en in welke mogelijkheden je geïnteresseerd bent.

Studieadviseur: Het is mogelijk een afspraak te maken om de planning en/of inhoud van het 7vwo-programma door te spreken, of om te kijken of de cursussen voor jou geschikt zijn. Een afspraak met Dr. Nick Blom kan gemaakt worden via het algemene contactformulier.

 

Nieuws

01.10.2019 Je kunt je nu inschrijven voor de zomercursussen 2020.

 

 

Rooster Studielab

Let op: vanaf 6-1-2020 wordt het aantal studielab bijeenkomsten uitgebreid van 2x naar 4x per week!