James Boswell Cursus | Scheikunde (HAVO)

Scheikunde

Inhoud cursus
Voor veel studierichtingen is scheikunde onderdeel van de toelatingseisen. Heb je dit vak niet of onvoldoende gehad, dan is het prettig om je via een cursus goed voor te bereiden op het examen. Onze James Boswell scheikundecursussen zijn bedoeld voor toekomstige studenten aan het hbo die scheikunde nodig hebben voor hun vervolgopleiding.

Deelnemers van deze havo-cursus scheikunde zijn bijvoorbeeld toekomstige studenten met een mbo-vooropleiding of met havo E&M-profiel die de opleiding tot verloskundige, operatieassistent, biologisch of chemisch analist willen volgen.

Boswell-Bèta biedt je:

  • Veel contacturen
  • Enthousiaste en ervaren docenten
  • Extra begeleiding tijdens het Studielab
  • Junior-docenten vanuit de Universiteit Utrecht
  • Een prettig en goed bereikbaar gebouw op Utrecht Science Park
  • Meer dan 40 jaar ervaring met deze cursussen en examens

Deze James Boswell cursus bevat dezelfde lesstof als op de middelbare school en bereidt je voor op het havo examen scheikunde.

open

open

open

open

Examen
Je sluit de cursus af met het James Boswell examen. Het examenrooster kun je hier vinden. Je staat automatisch ingeschreven voor het examen dat direct volgt op de cursus. Doe je op een ander moment examen, of moet je een herkansing afleggen: schrijf je dan apart in voor dit examen op de examenpagina.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende examens. Vraag voordat je met de cursus begint bij je vervolgopleiding na of dit examen geldig is.

Vragen
Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier en specificeer hierbij je naam, je vooropleiding/profiel en de voorkennis die je in huis hebt, en de precieze vraag die je hebt.

Cursussen
up
Details
HAVO Scheikunde - Jaarcursus 2019-2020 (sept. t/m april)
up
Details
HAVO Scheikunde - Voorjaarscursus 2020
up
Details
HAVO Scheikunde - Zomercursus 2020
up
Details
HAVO Scheikunde - Najaarscursus 2020
 

 

Updates COVID-19 Corona

Nieuws

10.03.2020 Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de najaarscursussen.

 

 

Rooster Studielab

Let op: vanaf 6-1-2020 wordt het aantal studielab bijeenkomsten uitgebreid van 2x naar 4x per week!

01.03.2020 Schrijf je nu voor onze nieuwe zomercursus Wiskunde D