James Boswell Cursus | Wiskunde A (HAVO)

Inhoud cursus
Heb je wiskunde A op havo niveau nodig voor je vervolgstudie aan een HBO of universitaire studie, dan biedt Boswell-Bèta de gelegenheid om de stof hiervan op te doen via een klassikale cursus, gevolgd door een examen dat door de meeste opleidingsinstituten wordt erkend.

Boswell-Bèta biedt je:

  • Veel contacturen
  • Enthousiaste en ervaren docenten
  • Extra begeleiding tijdens het Studielab
  • Junior-docenten vanuit de Universiteit Utrecht
  • Een prettig en goed bereikbaar gebouw op Utrecht Science Park
  • Meer dan 40 jaar ervaring met deze cursussen en examens

Deze klassikale cursus is gericht op het behalen van een certficaat wiskunde A op havo-niveau. Deze cursus wordt afgesloten met een examen dat door veel opleidingen wordt erkend. Vraag altijd na bij je vervolgopleiding of je wiskunde A wel nodig hebt, bij een aantal opleidingen kun je ook kiezen tussen wiskunde C op vwo-niveau en wiskunde A op havo-niveau.

open

open

open

open

Examen
Je sluit de cursus af met een James Boswell examen. Je hoeft je niet apart aan te melden voor dit examen. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende examens. Doe bij twijfel altijd navraag bij je vervolgopleiding over welk examen je moet afleggen!

Vragen
Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Maak hiervoor gebruik van het contact-formulier en specificeer hierbij je naam, je vooropleiding/profiel en de voorkennis die je in huis hebt, en de precieze vraag die je hebt.

Let op dat je je bijtijds inschrijft. Twee weken voor aanvang van de cursus wordt besloten of deze al dan niet doorgaat en bij te weinig inschrijvingen kan de cursus worden afgelast.

Cursussen
up
Details
HAVO Wiskunde A - Zomercursus 2020
up
Details
HAVO Wiskunde A i.c.m. basiscursus - Zomercursus 2020
 

 

Nieuws

01.10.2019 Je kunt je nu inschrijven voor de zomercursussen 2020.

 

 

Rooster Studielab

Let op: vanaf 6-1-2020 wordt het aantal studielab bijeenkomsten uitgebreid van 2x naar 4x per week!