James Boswell Cursus | Wiskunde A (VWO)

Inhoud cursus
Voor veel studies is kennis van wiskunde op vwo-niveau onmisbaar. Moet of wil je je wiskundekennis aanvullen voor de studie van je keuze, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag aan de studieadviseur van je toekomstige opleiding welke wiskundevariant je nodig hebt en maak vervolgens een keuze uit ons aanbod.

De meeste deelnemers aan de vwo-cursussen zijn toekomstige studenten (dier)geneeskunde en tandheelkunde. Zij volgen naast wiskunde ook vaak natuurkunde, scheikunde en/of biologie bij Boswell-Bèta. Bij het inroosteren van de cursussen is dan ook rekening gehouden met de mogelijkheid meerdere Bètavakken tegelijk te volgen (het "7vwo-programma").

Boswell-Bèta biedt je:

  • Veel contacturen
  • Enthousiaste en ervaren docenten
  • Extra begeleiding tijdens het Studielab
  • Junior-docenten vanuit de Universiteit Utrecht
  • Een prettig gebouw direct naast Utrecht Centraal Station
  • Meer dan 40 jaar ervaring met deze cursussen en examens

Onze cursus wiskunde A behandelt het vwo-programma wiskunde A en bereidt voor op zowel het James Boswell examen wiskunde A als het CCVW-examen. Deze cursus wordt aangeboden in de vorm van zomer-, voorjaars-, najaars- en jaarcursussen.

Voor sommige opleidingen kun je kiezen uit wiskunde A of wiskunde B (voor bijvoorbeeld studies als Geneeskunde en Tandheelkunde). Als je twijfelt of je je ingeschreven hebt voor de juiste wiskundecursus, vraag dit dan na bij de instelling waar je wilt gaan studeren.

open

open

open

open

Examen
Het James Boswell Examen wiskunde A. Je staat automatisch al ingeschreven voor het examen dat direct volgt op de cursus, je hoeft je hier dus niet apart voor in te schrijven. Kijk op deze pagina voor meer informatie over het examen en de examendata.

Ga je geneeskunde of tandheelkunde studeren, dan sluit je bij een aantal universiteiten de cursus af met het landelijk voortentamen van de CCVX. Hier moet je je apart voor aanmelden. Voor alle overige studierichtingen volstaat meestal het James Boswell examen. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende examens. Vraag bij twijfel altijd bij je vervolgopleiding welk examen je moet afleggen!

Vragen
Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Maak hiervoor gebruik van het contact-formulier en specificeer hierbij je naam, je vooropleiding/profiel en de voorkennis die je in huis hebt, en de precieze vraag die je hebt.

Cursussen
up
Details
VWO Wiskunde A - Najaarscursus 2019
up
Details
VWO Wiskunde A - Najaarscursus 2019 (intensief) (engelstalig)
up
Details
VWO Wiskunde A i.c.m. basiscursus - Najaarscursus 2019 (int.) (eng.)
up
Details
VWO Wiskunde A - Jaarcursus 2019-2020 (sept. t/m april)
up
Details
VWO Wiskunde A - Voorjaarscursus 2020 (ma/wo/za) (jan-april)
up
Details
VWO Wiskunde A - Voorjaarscursus 2020 (di/do/za) (feb-mei)
up
Details
VWO Wiskunde A i.c.m. basiscursus - Voorjaarscursus 2020 (ma/wo/za)
up
Details
VWO Wiskunde A i.c.m. basiscursus - Voorjaarscursus 2020 (di/do/za)
 

 

Nieuws

Let op: Nieuw adres per eind juli.

12.07.2019 De examendata van November / December zijn bekend gemaakt.

26.06.2019 De inschrijving voor de VO Nascholing Informatica is geopend.

20.06.2019 De Bèta4all cursussen 2019-2020 staan nu online.

 

 

Rooster Studielab