James Boswell Cursus | Wiskunde C (VWO)

Inhoud cursus
Voor veel studies is kennis van wiskunde op vwo-niveau onmisbaar. Moet of wil je je wiskundekennis aanvullen voor de studie van je keuze, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag aan de studieadviseur van je toekomstige opleiding welke wiskundevariant je nodig hebt en maak vervolgens een keuze uit ons aanbod.

Boswell-Bèta biedt je:

  • Veel contacturen
  • Enthousiaste en ervaren docenten
  • Extra begeleiding tijdens het Studielab
  • Junior-docenten vanuit de Universiteit Utrecht
  • Een prettig gebouw direct naast Utrecht Centraal Station
  • Meer dan 40 jaar ervaring met deze cursussen en examens

Deze cursus is gebaseerd op het programma vwo wiskunde C van de vernieuwde tweede fase en tot stand gekomen in overleg met de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.

De cursus is een voorbereiding op het examen wiskunde C van het James Boswell Instituut. Je kunt deze cursus ook volgen als voorbereiding op de colleges statistiek van de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.

open

open

open

open

Examen
Het James Boswell Examen wiskunde C. Je staat automatisch al ingeschreven voor het examen dat direct volgt op de cursus, je hoeft je hier dus niet apart voor in te schrijven. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de examendata.

Vragen
Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Maak hiervoor gebruik van het contact-formulier en specificeer hierbij je naam, je vooropleiding/profiel en de voorkennis die je in huis hebt, en de precieze vraag die je hebt.

Let op dat je je bijtijds inschrijft. Twee weken voor aanvang van de cursus wordt besloten of deze al dan niet doorgaat en bij te weinig inschrijvingen kan de cursus worden afgelast.

Cursussen
up
Details
VWO Wiskunde C - Jaarcursus 2019-2020
up
Details
VWO Wiskunde C - Jaarcursus 2019-2020 i.c.m. basiscursus
 

 

Nieuws

Let op: Nieuw adres per eind juli.

12.07.2019 De examendata van November / December zijn bekend gemaakt.

26.06.2019 De inschrijving voor de VO Nascholing Informatica is geopend.

20.06.2019 De Bèta4all cursussen 2019-2020 staan nu online.

 

 

Rooster Studielab