Boswell-Bèta

Aansluitprogramma's voor het hoger onderwijs

James Boswell Cursus | VWO Examen Biologie

Examenstof

Het James Boswell Examen vwo biologie toetst het gehele bovenbouwprogramma vwo biologie. Let er op dat, in tegenstelling tot op de middelbare school, er geen onderwerpen uitvallen.

Examenbenodigdheden

Legitimatie

Op het examen moet je je kunnen legitimeren met een paspoort, rijbewijs of ander legitimatiebewijs voorzien van pasfoto, naam en geboortedatum.

Examenlocatie

James Boswell Examens kunnen plaatsvinden op verschillende locaties. Bij de details van het examen kan je zien waar elk gepland examen plaatsvindt. Kijk onder examenlocaties op de algemene examenpagina voor de adressen van de examenlocaties. Het kan voorkomen dat er nog geen examenlocatie in het rooster staat vermeld. Dit betekent dat de examenlocatie nog niet bekend is. Zodra dit wel het geval is, zal de examenlocatie in het rooster zichtbaar zijn.

Sluiting inschrijving

Schrijf je op tijd in. Er zijn geen uitzonderingen mogelijk!

Je kunt je tot 5 werkdagen voor de examendatum inschrijven voor het examen.

Let op: de inschrijving inclusief betaling moet zijn afgerond op de website om 23:59u van de 6de werkdag voor de examendatum. Houd hierbij rekening met de wettelijke Nederlandse feestdagen. Je bent pas ingeschreven voor een examen als je een inschrijvingsbewijs met inschrijfnummer per e-mail hebt ontvangen.

Volg je de cursus vwo biologie dan hoef je je niet apart aan te melden voor dit examen. Je staat automatisch al ingeschreven voor het examen dat volgt op de cursus. Je ontvangt hierover bij de cursusinschrijving apart bericht.

Cursussen
Er zijn (nog) geen data bekend.
Copyright © 2012 – 2023 Boswell-Bèta / Zélide, KvK 53132343