Praktische informatie

Het meeste onderwijs van Boswell-Bèta vindt plaats op de onderwijslocatie aan de Daltonlaan 400 in Rijnsweerd-Zuid bij het Utrecht Science Park (Uithof).
Contactinformatie
Adresgegevens:
Boswell-Bèta
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht
Informatie:
Telefoon: 030 4300 100 (maandag t/m vrijdag, 10-16u)
E-mail:
Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 21:30 uur en op vrijdag tot 17:00 uur.
Op zaterdag is het gebouw op van 9:30 tot 17:30 uur.
Het secretariaat is open van van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.
Telefoonnummer: (030) 4 300 100
Routebeschrijving
Het instituut bevindt zich naast de MBO Utrecht en de Hogeschool Utrecht op de Daltonlaan in Rijnsweerd.
Vanaf Utrecht Centraal Station (Busplatform A) rijdt bus 28 elke 10 minuten richting Utrecht Science Park.
Stap uit bij Rijnsweerd-Zuid. De Daltonlaan is aan de overkant van de bushalte, achter het gebouw van BCN. De reistijd vanaf CS is circa 15-20 minuten.
Alle streekbussen uit de regio naar de Uithof stoppen ook in Rijnsweerd-Zuid.
Eind 2019 wordt ook de sneltram vanaf Utrecht Centraal in gebruik genomen.
Kantine

De reguliere openingstijden van de kantine zijn:
- maandag t/m donderdag van 09:30-20:00 uur
- vrijdag van 11:00 tot ca. 16:00 uur.
- zaterdag van 9:00 tot ca. 15:00 uur.
Van maandag tot en met donderdag zijn er avondmaaltijden tot ca. 19:00 uur.
In onderwijsvrije perioden en op dagen met weinig colleges kunnen de openingstijden van de kantine afwijken.
Parkeermogelijkheden
Op de Daltonlaan zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. Parkeren is gratis.
WiFi-instellingen
Er zijn in het gebouw meerdere wifi-netwerken aanwezig:
- Boswell-Beta Secure: dit netwerk is voor medewerkers.
- Boswell-Beta Gast: dit hotspot is toegankelijk voor alle studenten. Na het maken van de verbinding dien je eerst in je browser de voorwaarden te accepteren.
Studieadviseur / mentoraat
De studieadviseur kan je verder helpen bij vragen of problemen over de vakkenkeuze en de examens voor de vervolgstudie.
Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail of bij de studentenadministratie.
Klachten
Boswell-Bèta streeft naar een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Desondanks kan het voorkomen dat u een klacht hebt. Hiervoor kan u schriftelijk terecht bij uw contactpersoon of de directie.
Procedure
Boswell-Bèta werkt hierbij met een vaste klachtenprocedure. Boswell-Bèta zal de klacht in behandeling nemen en in samenspraak met de klager er alles aan doen om de klacht op te lossen.
U kunt uw klacht sturen naar:
Ontvangen klachten worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen zeven werkdagen, in behandeling genomen.
Vertrouwenspersoon
Boswell-Bèta heeft een externe vertrouwenspersoon. Hieronder stelt zij zich voor en legt ze uit wat haar functie is.
Wie ben ik?
Ik ben Chiene Hulst en ik werk als extern vertrouwenspersoon voor een groot aantal verschillende organisaties. Ik ben niet ‘in vaste dienst’ bij deze organisaties, maar werk als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Zodoende neem ik als buitenstaander een onafhankelijke positie in. Ik ben geregistreerd en gecertificeerd (extern) Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen (OO) bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV). Ik werk dan ook onder de gedragscode en klachtenregeling van de LVV.
Waarvoor kan je bij een vertrouwenspersoon terecht?
Als vertrouwenspersoon ben ik beschikbaar voor elke medewerker en cursist van Boswell Bèta die met een vraag of kwestie zit op het gebied van ongewenste omgangsvormen. Dat betreft zaken die te maken hebben met communicatie en omgang: pesten op het werk, seksueel grensoverschrijdend gedrag, bedreiging, agressie, etc. Eigenlijk elke vorm van gedrag die je persoonlijk als ongewenst of kwetsend ervaart en waardoor je een gevoel van onveiligheid en spanning krijgt. Arbeidsconflicten horen er in principe niet bij, maar ook daarin kunnen ongewenste omgangsvormen een rol spelen dus in een eerste gesprek zoeken we samen uit hoe ik je het beste kan helpen.
Hoe gaat het in de praktijk?
Je kunt mij als vertrouwenspersoon benaderen voor een gesprek, ook als je nog niet precies weet wat je eigenlijk is overkomen en wat je ermee wilt. Je kunt mailen (zie de contactgegevens hieronder). Telefonisch spreek ik met jou af waar en wanneer een vertrouwensgesprek kan plaatsvinden. Als vertrouwenspersoon luisteren we naar je verhaal en kijken wat er precies aan de hand is. Samen zorgen we dat we helder krijgen wat er speelt en wat je nodig hebt. Vervolgens kijken we wat je al dan niet zou kunnen doen. De vraag daarbij is: wat zou jou helpen? En: hoe kan je dat het beste aanpakken?
Als het je niet lukt om in overleg een goede oplossing te vinden, dan kan je een klacht indienen. Dat gaat via de klachtenprocedure van Boswell-Bèta. Als vertrouwenspersoon sta ik naast je en ondersteun je bij het doorlopen van die procedure.
Heel belangrijk om te weten!
De gesprekken zijn vertrouwelijk, dus niemand hoort er iets van als jij dat niet wilt. Je bepaalt zelf wat er met je verhaal gebeurt, dus niemand gaat er meteen iets mee doen zonder jouw toestemming. Vertrouwen is vanzelfsprekend het sleutelwoord.
Vragen?
Als je vragen hebt, of nog niet precies weet wat ik voor je kan betekenen, mag je uiteraard ook contact met mij opnemen. Dat hoef je nergens te melden en ook geen toestemming voor te vragen. In een gesprek leg ik je uit hoe ik werk en wat ik wel en niet voor je zou kunnen doen.
Mijn contactgegevens:
Chiene Hulst,