Boswell-Bèta

Aansluitprogramma's voor het hoger onderwijs

Wiskunde voor mbo- en havostudenten (HU)

Logo HU

Inhoud cursus

Voor een aantal technische vervolgopleidingen van de Hogeschool Utrecht (o.a. Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, en Built Environment) heeft Boswell-Bèta samen met het Instituut for Design & Engineering (IDE) van de Hogeschool Utrecht een aansluitcursus wiskunde ontwikkeld.

Boswell-Bèta heeft jarenlange ervaring in het geven van cursussen wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Deze aansluitcursus is in nauwe samenwerking met het IDE ontwikkeld, waardoor jij als student verzekerd bent van een optimale aansluiting bij het eerstejaars wiskundeprogramma.

Voor wie

De cursus is speciaal bedoeld voor mbo-studenten, maar ook voor geschikt voor studenten met een havo vooropleiding.

Cursussen

Je krijgt gedurende 2 weken een intensieve training in de belangrijkste wiskundige basisvaardigheden die je nodig hebt voor vakken als mechanica, elektriciteitsleer, warmteleer en regeltechniek.

De nadruk ligt hierbij op het zonder rekenmachine kunnen oplossen van vraagstukken. Er wordt specifiek rekening gehouden met wat je in je vervolgstudie nodig hebt en je krijgt individuele begeleiding tijdens het maken van de opgaven. Door regelmatige toetsen krijg je feedback over je vorderingen.

Materiaal

Het lesmateriaal krijg je op de eerste bijeenkomst.

Toetsing

De cursus wordt afgesloten met een diagnostische toets.

Vragen

Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Vermeld hierbij je naam, je vooropleiding/profiel, je voorkennis en de precieze vraag die je hebt.

Cursussen
Er zijn (nog) geen data bekend.
Copyright © 2012 – 2024 Boswell-Bèta / Zélide, KvK 53132343