Boswell-Bèta

Aansluitprogramma's voor het hoger onderwijs

James Boswell Cursus | Corona Rooster Boswell-Bèta

Datum: 25 mei 2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen per 22 mei wordt het onderwijs in juni langzaam weer opgestart. Een groot deel van de cursussen vindt deze zomer online plaats. De examens van april en mei worden begin juni ingehaald.

De openstelling van het gebouw kan afhankelijk van de veranderende omstandigheden worden aangepast. Wijzigingen worden op deze webpagina geplaatst. Kijk ook op onze algemene Corona informatie pagina.

CURSUSBIJEENKOMSTEN

Voor de meeste zomercursussen hebben we geprobeerd om zowel een kleinschalige klassikale variant en een online editie aan te bieden. De online editie is vooral bedoeld voor studenten die anders dagelijks van ver met het openbaar vervoer moeten komen. Het is nog steeds mogelijk om over te stappen van de klassikale cursus naar de online cursus. Een aantal kleinere cursussen vinden gedeeltelijk online of geheel klassikaal plaats. Kijk op de website bij de roosters van de verschillende vakken.

  • Begin je aan een nieuwe cursus dan ontvang je enkele dagen voor aanvang van de cursus een uitnodiging voor de elektronische leeromgeving. Op dit platform is ook de huiswerkbegeleiding in het virtueel studielab.
  • Volg je een online cursus dan worden de lesmaterialen worden per post opgestuurd naar het adres dat je bij inschrijving hebt opgegeven. Dit gebeurt in de week voor de start van de cursus.
  • Volg je een cursus dan is er reeds een examenplek voor je gereserveerd. Je hoeft je dus niet apart voor het examen aan te melden.

NIEUWE CURSUSSEN (2020 - 2021)

  • Voor de meeste najaarscursussen die na de zomervakantie starten staan zowel online als klassikale edities gepland. Hierbij geldt dat de online cursus in ieder geval geheel online plaatsvindt. Voor de klassikale cursus geldt dat de cursus in Utrecht plaatsvindt tenzij de situatie in de herfst dit niet langer toelaat. In dat geval wordt de cursus online afgemaakt.
  • Voor de jaarcursussen is nog niet besloten of deze gedeeltelijk online zullen plaatsvinden. Dit besluit zal afhangen van de ontwikkelingen in de komende periode.

STUDIELAB

Studielab is verplaatst naar de online omgeving.

KANTINE

De kantine is tot nader order gesloten.

STUDENTENADMINISTRATIE

De studentenadministratie is alleen telefonisch of per e-mail bereikbaar. Gezien de drukte verzoeken we je per e-mail contact op te nemen: veel medewerkers werken ook vanuit thuis en kunnen dan sneller reageren.

Copyright © 2012 – 2020 Boswell-Bèta / Zélide